• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Gladbach har vundet alt på hjemmebane i denne sæson

Dagens Double: Gladbach har vundet alt på hjemmebane i denne sæson
Foto: Getty Images

Gladbach er umulige at have med at gøre på hjemmebane. De står med ni sejre i ni kampe. Denne gang går det udover Hertha.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 15.30

Mönchengladbach - Hertha Berlin 1 (asian -0,75)

Odds 1,85 hos Bet365

Spilstop 17.00

PSG - Bordeaux, under 3,5 mål

Odds 1,75 hos Bet365

Samlet Odds: 3,23 hos Bet365

Gladbach er skræmmende på eget græs. Ni sejre af ni mulige og en målscore på 25-3! Det er svært at se Hertha få point med hjem. Værterne er startet det nye år godt med tre sejre uden at have lukket mål ind. På andenpladsen har de syv point op til Dortmund. 

Tilmed spillede Hertha en lang kamp med forlænget spilletid i pokalen mod Bayern. Gladbach var ikke i aktion i midtugen, så de må være mere friske. Hertha er uden nøglespiller Lazzaro, mens Gladbach er uden Doucore. Gæsterne har yderligere tvivl om 6-7 spillere. Gladbach tager tre nye point.

Vi skrev tidligere om Bordeauxs evne til at dræbe kampene. Det holdte igen stik mod Marseille. Ni af holdets sidste 11 kampe er gået under 2,5 mål, mens 10 af dem er gået under dagens linje. Bordeaux spiller utrolig kontrolleret og med en stram defensiv organisation.

PSG har for vane at score mange mål i ligaen. Men lige for tiden fungere det dog ikke helt. De er uden Neymar hvilket er et stort handicap. I pokalen i onsdags mod et lavt rangerende mandskab havde de et skud på mål i den ordinære tid der endte 0-0. I weekenden mod Lyon scorede de blot en gang. Derudover har de en afsindig vigtig kamp i CL i den kommende midtuge, og spørgsmålet er hvor meget de lægger i denne kamp. VI kan ikke se denne kamp indeholde fire mål.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus