• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Glimt bør tage en en udesejr

Dagens Double: Glimt bør tage en en udesejr
Foto: Getty Images

Glimt er forrygende form, mens det modsatte er tilfældet for Strömsgodset. Det er svært ikke at tage et spil på gæsterne til flotte odds 2,2.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 20.45

Huddersfiled - Derby X2

Odds 1,8 hos Bet365

Spilstop 19.00

Strömsgodset - Bodo/Glimt 2

Odds 2,2 hos Bet365

Samlet Odds: 3,96 hos Bet365

Glimt er i storfom og er lige nu med i toppen af Tippeligaen. Bortset fra et kollaps i forrige runde, er det blevet til fire sejre i træk, hvor de har scoret 14 gange. De er det næstmest scorende hold i rækken. Deres offensive spil har været en åbenbaring, og lige nu er de ganske enkelt en klasse over dagens modstander fra Strömsgodset.

Værterne er sidst med hele seks point op på den rigtige side af nedrykningstregen. Krisen er en kendsgerning med seks nederlag og blot en uafgjort i syv kampe. Det er blandt andet blevet til et nederlag i pokalen mod Fram fra den tredjebedste række, mens de blot vandt 1-0 i runden før over et hold fra den fjerdebedste række.

Glimt kan stiille i stærkeste, mens hjemmeholdet er uden Mickelson.

Huddersfiled er nedrykker, mens Derby var tæt på at bytte plads efter et tab i play off finalen. Derby formodes at være på nogenlunde det samme niveau som sidste sæson, hvilket betyder at de bør ende i den sjove ende. Som nedrykker har Huddersfield som ventet mistet rigtig mange spillere. Det lover ikke godt med tanke på hvor elendige de var i PL. Man kan frygte det kan blive endnu en sæson hvor de kan risikere at kæmpe om nedrykning.

Vi tror Derby har lidt mere tro på tingene og er længere fremme i deres organisation og spil. 1,8 på at Derby får et point med hjem.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.