• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Double: HSV skal have lukket af

Foto: Getty Images

I håb om at i hvert fald disse to kampe afvikles idag, stikker Dagens Double en tur til et top fem-opgør i 2. Bundesliga samt en duel i den skotske Premiership

Af Jacob Hansen

Fredag 18.30
Greuther Fürth - HSV
Under 3 mål
Odds 1.65 @bet365

Se flere spilforslag fra Jacob Hansen på spilfiduser.dk

Greuther Fürth startede året med nogle målrige kampe, og havde ikke mindst et par i starten af februar, hvor man hjemme tabte hhv. 3-1 og 4-2. Så var det lige som om, man valgte, at nu kunne det være nok. Der må en anden taktik til.

Deres seneste tre kampe sluttede 1-1, 2-0 og 1-1. De to uafgjorte kampe var på udebane, sejren kom hjemme mod topholdet Stuttgart. Et andet tophold kommer på besøg her, og med deres egen femteplads, er Fürth mildest talt heller ikke bovlamme.

HSV fik klø med 3-0 i deres seneste udekampe. Dén slags vil de meget gerne undgå i Fürth, men de har ikke præsteret et rent bur i 12 udekampe i 2. Bundesliga. I træk. Jeg forestiller mig, at de vil være ekstremt fokusere på snart at præstere netop dét igen. Eller som minimum bare at begrænse antallet af scoringer imod.

Fürth viste mod Stuttgart, at de kan kontrollere en hjemmekamp mod et hold, der jagter oprykning, uden at det stikker af med målscoringen. De seneste otte opgør mellem Greuther og HSV gik under 2.5 mål. Nummer ni vil være velkommen her.  

Fredag 20.45
Derry City - Sligo Rovers
(asian handicap -1) 1
Odds 2.05 @bet365

Sligo Rovers har fået en forfærdelig start på sæsonen med fire nederlag i de fire første kampe. Det kommer som opfølgning på, at de lukkede den gamle sæson med tre nederlag i træk. Derry har taget én sejr indtil nu, med 2-0 hjemme over Bohemians.

Derry og Sligo mødte hinanden fire gange i 2019, Derry tog sig kærligt af 10 point i disse, og vandt begge hjemmekampe med 2-0 og 3-0.  

Odds tilsammen = 3.38 @bet365

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

De danske mestre gæster nu Aarhus, hvor hjemmeholdet med en sejr holder presset på FC København.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.