• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Italienske kvinder sejrer

Dagens Double: Italienske kvinder sejrer
Foto: Getty Images

Italien har overrasket positivt ved dette VM. Det samme kan ikke helt siges om Kina, der indtil nu har været dårligere end dagens modstander.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.00
Italien - Kina 1
Odds 2,0 hos Bet365

Spilstop 21.00
Holland - Japan, under 2,25 mål
Odds 1,9 hos Bet365

Samlet Odds: 3,8 hos Bet365

Italien har været et af VMs store positive overraskelser. Det startede med en 2-1 sejr over stærke Australien hvor de ganske vist havde marginalerne med sig. Efterfølgende blev det 5-0 over Jamaica, mens de tabte 1-0 til Brasilien på et straffe der var en klar fejldom. Den kamp havde de fortjent at vinde hvis der skulle have været en vinder.

Nu gælder det Kina der er niveauer under Australien og Brasilien. Kineserne kom videre på en tredje plads, via 0-0 mod Spanien, hvor de vel dårligt nok havde en afslutning. De forsvarede det ene point der kunne bringe dem videre. Spanien havde alligevel en del muligheder.

Den kinesiske taktik holder næppe i 90 minutter igen. De har intet at byde ind med offensivt, og det skulle undre om ikke Italien får scoret en enkelt gang.

Japan er organisatorisk meget stærke. De har svært ved at producere noget på den sidste tredjedel, og er svære at komme igennem rent defensivt. Derfor tror vi på under 2,25 mål når de japanske kvinder møder Holland. Ganske vist er Holland et hold hvor der er godt gang i scoringerne i begge ender, men vi tror Japan får dræbt en del af den tendens i aften.

Holland er gode fremme og knap så stærke defensivt, men matchuppen mod Japan ligner en målfattig affære, hvor Japan vil trække tempoet ud af kampen.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus