• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil SpilXperten.com

Dagens Double: Kolding udnytter trætte Tarup-Paarup

Dagens Double: Kolding udnytter trætte Tarup-Paarup
Foto: Getty Images

Kolding IF, som endnu er ubesejret i 2. division, bør kunne udnytte gæsternes minimale forberedelsestid i aften. Og i England forventer vi, at formstærke West Bromwich sætter Birmingham under pres.

Af SpilXperten.com

Spilstop 19:00
Kolding IF – Tarup-Paarup: 1-tallet
Odds 1,36 ved 888sport

Spilstop 20:45
Birmingham – West Bromwich: 2-tallet (DNB)
Odds 1,56 ved 888sport

Samlet odds: 2,12 ved 888sport

Kolding IF tog et flot point ude mod Brabrand i sidste runde, og de står godt til denne hjemmekamp mod Tarup-Paarup. Gæsterne har haft minimal restitutionstid fra onsdagens pokalkamp, og det skubber procenter i koldingensisk retning.

Kolding IF er fortsat ubesejret i 2. division, og der er gang i mange af de rigtige ting i klubben. Tarup-Paarup har tabt tre af deres fem seneste kampe i rækken.
Koldingenserne kommer med friskere spillere, og man er i forvejen stærkere på de fleste positioner. Læg hertil hjemmebanefordelen. Det ligner et 1-tal.

West Bromwich har vundet fem af deres seks seneste kampe, og holdet kommer således ind til denne udekamp i forrygende form. De indbyrdes opgør ligger langt tilbage i tiden, men West Bromwich har vundet ved deres to seneste besøg på St. Andrew’s.

Birmingham er endnu uden sejr efter syv kampe i sæsonen (fire pointdelinger, tre nederlag). Det er i særdeleshed offensiven, der halter; man er kun kommet på tavlen i én af de seks seneste kampe.

West Bromwich kan tillade sig at investere mange folk i offensiven her, uden at frygte alverden. Vi tester 2-tallet (draw no bet).

Leveret af SpilXperten.com.

Superliga

Mere Superliga

Fokus