• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Double: Leipzig langer ud

Foto: Getty Images

Der mangler at blive afviklet en enkelt kamp 1. Bundesliga, og dén duel er med til at udgøre månedens første double, når RB Leipzig besøger Köln

Af Jacob Hansen

Mandag 19.00
Zbrojovka Brno - Dukla Praha
1X
Odds 1.22 @bet365

Brno er uden nederlag i 16 hjemmekampe i den næstbedste tjekkiske række, FNL. De seneste syv endte alle med sejr. Dukla scorede ikke i deres seneste tre besøg i Brno. 

Mandag 20.30
FC Köln - RB Leipzig
(1-0) 2
Odds 2.20 @bet365

Köln har gjort enorme fremskridt, siden Markus Gisdol overtog trænertjansen, men én ting har han endnu ikke helt formået at løse gåden til; at spille imod ligaens absolut bedste mandskaber. De har efter nytår spillet imod Gladbach, hvor de tabte 2-1, de spillede i Dortmund, hvor de blev høvlet 5-1, og de spillede hjemme mod Bayern, der førte 3-0 ved pausen og vandt 4-1.

I det selskab af klubber skal RB Leipzig også findes, og udover Kölns problemer mod topholdene, er der måske også en anden tendens, der taler for udeholdets sag. Jo større klub, jo bredere trup og jo bedre rustet er de til dobbelt-belastning. Bundesligaen har spillet midtugekampe, og tjek lige, hvordan de øvrige klubber i top 5 kom igennem ugens tredje kamp. Jep, alle fire vandt.

Leipzig har vundet syv udekampe i denne sæson, og der har været en tendens til, at når de vinder, så VINDER de. Syv af de otte sejre var på mere end ét overskydende mål. Derfor tages dén chance på rundens sidste kamp i Bundesligaen.

Sammenlagt odds = 2.68 @bet365

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFORSLAG PÅ: WWW.SPILFIDUSER.DK

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.