• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Liverpool ændrer på en del pladser i FA Cuppen

Klopp har annonceret en del udskiftninger. Vi tror Liverpool sparer på alle ressourcerne og holder kampen nede på få mål.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 20.45
Wolwes - Liverpool, under 2,75 mål
Odds 1,73 hos Bet365

Spilstop 17.00
Iran - Yemen 2 (hc 2,5)
Odds 1,76 hos Bet365

Samlet Odds: 3,04 hos Bet365

Liverpool og Wolwes mødes i FA Cuppen. Klopp har annonceret at der kommer til at ske ændringer til kampen. Andet vil også være mærkeligt, når Liverpool har en gylden chance i PL og stadig er med i CL. Det er lige før det vil være en fordel at ryge ud.

Det bliver altså en helt anden udgave end normalt, hvilket vil sige at flowet forsvinder.

Wolwes gør det generelt godt mod de store hold, hvor det blandt andet er blevet til en udesejr mod Tottenham for nylig. Et ganske fint hold der generelt er involveret i kampe med relativt få mål. Vi tror denne kan gå hen og blive en ørkenvandring med et Liverpool hold der skal igennem den uden skader, og uden at bruge for meget energi. Det ligner en kamp med under 2,75 mål. Vi får halvdelen af indsatsen retur hvis der kommer tre.

Iran og Yemen spiller deres første kamp i gruppen i den asiatiske pokalturnering. Der er ingen tvivl om at Iran er et bedre hold, og nok en klasse eller to. Vi synes dog alligevel at linjen er lidt for høj på Yemen, når man får 1,76 på at de højst taber med to mål. 

Yemen tabte trods alt kun 1-0 og 2-0 mod FAE og Saudi Arabien i et par træningskampe i november. De mandskaber er stort set på niveau med Iran. Da det er første kamp, kan det sagtens være Iran stiller sig tilfreds med en mindre sejr hvis de vel at mærke er foran.

Superliga

Mere Superliga

Fokus