• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Liverpool tager sejren

Foto: Getty Images

United er i krise, mens Liverpool bare kører derudaf. Vi tror på tre nye point til gæsterne.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 16.00
FCK - Esbjerg fB 1 (asian -1,25)
Odds 1,95 hos Bet365

Spilstop 17.30
Manchester U - Liverpool 2
Odds 1,72 hos Bet365

Samlet Odds: 3,35 hos Bet365

Læs også:Dagens Spilforslag: SPAL i problemer

Liverpool kører derudaf. Otte sejre i lige så mange kampe er det foreløbige udbytte. De er en maskine der er meget svære at stoppe, og selv på halvdårlige dage, vinder de som var det den største selvfølge. De kan stille i stærkeste til dagens opgør. 

Helt anderledes ser det ud for United hvor krisen vel aldrig nogensinde har været større i nyere tid. Blot ni point i otte kampe har placeret dem kun to point fra en placering som næstsidst. I de seneste 10 kampe i alle turneringer har de kun scoret syv mål.

Derudover må de kæmpe med en lang skadesliste. Bailly og Dalot er definitiv ude, mens der er tvivl om otte spillere, der blandt andet tæller De Gea, Pogba, Martial og Bissaka. Det er to hold i vidt forskellig forfatning, og vi tror Salah og hans holdkammerater tager tre point.

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Brøndby jagter opfølgning

Der er et par faktorer der taler imod dette spil. FCK er ikke flyvende for tiden i superligaen, og har vel ikke været det i en måneds tid. Desduen er de ramt af skader i form af vigtige Wind, Falk og Ndoye. Der er dog stadig så meget kvalitet og bredde i truppen at en hjemmekamp i Parken mod Esbjerrg skal give en sejr. Hvilket også er vigtigt for at holde trit med FCM.

Om den så bliver på to mål som spillet går på er spørgsmålet. Vi får dog halvdelen af indsatsen tilbage hvis FCK vinder med præcis et mål. 

Læs også:Spilforslag til NFL: Cardinals overrasker i New Jersey