• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Liverpool vinder Super Cuppen

Dagens Double: Liverpool vinder Super Cuppen
Foto: Getty Images

Liverpool ser ud til at være længere fremme med stort set samme mandskab som sidste år, i modsætning til Chelsea.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 21.00
Liverpool - Chelsea 1
Odds 1,66 hos Bet365

Spilstop 18.00
Atromitos - Legia, under 2,25 mål
Odds 1,78 hos Bet365

Samlet Odds: 2,95 hos Bet365

Super Cuppen mellem vinderne af CL og EL. Liverpool og Chelsea fik to vidt forskellige resultater i første runde af Premier League. Liverpool var godt spillende mod Norwich i 4-1 sejren, mens Chelsea tabte på Old Trafford. En kamp hvor de ganske vist havde lidt stolpe ud. Men et fortjent nederlag der dog var for stor på 4-0. Det er meget svært at se, hvem der skal gøre forskellen, nu når Hazard er væk. 

Chelsea ligner ikke et mandskab, der når i nærheden af top 4. Liverpool har desuden den fordel at have spillet en kamp yderligere af betydning, da de mødte City for et par uger siden. De ligner et hold, der er længere fremme.

Chelsea er desuden ramt af fravær. Hudson, Cheek, James Rudiger, Ginkel og Willian. Liverpool er uden Alysson og Clyne. Vi tror på Liverpool sejr.

Det første opgør mellem Atromitos og Legia endte 0-0. En kamp hvor polakkerne var i klar dominans. Det bliver et helt andet opgør i Grækenland, hvor værterne nok skal bide mere fra sig. Legia spillede 0-0 og 1-0 i den forrige runde. Det ligner et nyt taktisk opgør, hvor polakkerne nok vil være i teten igen, men hvor grækerne kommer til at stå meget bedre på banen.

Og spørgsmålet er, hvornår kampen bliver åbnet op. Vi spiller på under 2,25 mål.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.