• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Mål i Hannover

Dagens Double: Mål i Hannover
Foto: Getty Images

Der burde være gode muligheder for mindst tre mål når Hannover tager imod Regensburg.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 15.30
Hannover 96 - Regensburg, over 2,5 mål
Odds 1,7 hos Bet365

Spilstop 14.30
Botosani - Gaz Metan 1 (asian dnb)
Odds 1,75 hos Bet365

Samlet Odds: 2,975 hos Bet365

Hannover lagde ud i første runde med et nederlag på 2-1 i Stuttgart i en kamp der sagtens kunne have indeholdt fem seks mål. Der var masser af muligheder i begge ender. Hannover ligner et hold der har en god offensiv, og som sidste år en elendig defensiv. I Bundesligaen havde de et snit pr. kamp på 3,0.

Regensburg tog en sejr på 3-1 i premierrundeni  en kamp der ligeledes kunne have haft en del flere mål. De snittede sidste år 3,25 mål pr. kamp. Det er to hold der begge har en offensiv tilgang til spillet, og mon ikke det kaster mindst tre scoringer af sig.

Botosani er startet sæsonen stærkt, og kan godt ligne et tophold i Rumænien. Syv point i tre kampe mod god modstand lover godt. Senest blev det til en sejr i Steua på 2-0. Gæsterne er ganske vist også ubesejret, med fem point. Det skal dog siges de har mødt tre formoede bundhold, og to af dem på hjemmebane. Vi føler Botosani lige nu er er bedre, og bør komme med masser af selvtillid, og prøver dem i den asiatiske variant dnb. Skulle kampen ende uafgjort får vi pengene tilbage via odds 1,0.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.