• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Mål i Portugal

Foto: Getty Images

Vi tror på mål når der spilles pokal fodbold i Penafiel der tager imod Braga.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 21.15
Penafiel - Braga, over 2,25 mål
Odds 1,85 hos Bet365

Spilstop 20.30
Osnabruck - Bielefeld 2 (asian dnb)
Odds 1,7 hos Bet365

Samlet Odds: 3,14 hos Bet365

Læs også:Dagens Spilforslag: Bundkamp i Grækenland ender med sejr til Lamia

Der er pokalkamp i Penafiel hvor holdet fra den næstbedste række tager imod Braga fra den bedste liga. Værterne har indtil nu et snit på næsten tre mål pr. kamp. Braga er et offensivt indstillet mandskab hvor der scores pænt flittigt i deres kampe. De snitter 2,5 mål i ligaen, mens det er over tre i EL.

For Bragas vedkommende kan det sagtens tænkes de vil tage lidt let på opgaven. De er kommet skidt fra start i ligaen og har meget at se til i Europa League. Det kan give værterne chancer, mens de sagtens selv kan score nogle mål. Over 2,25 mål skal prøves. Kommer der præcis to mål får vi trods alt stadig halvdelen af indsatsen retur.

Bielefeld er måske på vej tilbage til Bundesligaen. Ihvertfald ligger de godt til i toppen af 2. Bundesliga. På udebane er de rækkens bedste hold, med 10 point i fire kampe, hvor de har scoret 3,25 mål pr. kamp. Ganske imponerende.

Værterne fra Osnabruck har erobret syv point i fire hjemmekampe, og ligger til i midten af tabellen. Vi giver gæsterne en lille fordel her, og spiller dem i den asiatiske variant dnb, hvor vi får odds 1,0 og pengene retur ved uafgjort. Bielefeld har kun tabt en af sæsonens otte kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus