• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Mål når Bodø Glimt tager imod Viking

Dagens Double: Mål når Bodø Glimt tager imod Viking
Foto: Getty Images

Der er gang i scoringerne Glimt og Vikings kampe. Vi tror der kommer en del af slagsen i aften.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 14.00

Fredericia - Næstved 1

Odds 1,85 hos Bet365

Spilstop 18.00

Bodø Glimt - Viking, over 3,25 mål 

Odds 1,9 hos Bet365

Samlet Odds: 3,5 hos Bet365

Topholdet Bodø Glimt og midterholdet Viking er begge hold der spiller offensivt og friskt til. Det afspejles også tydeligt hvis man kigger på holdenes målscore efter 15 kampe. Glimt snitter hele 4,0 mål pr. kamp, mens gæsterne har et snit på 3,0.

Helt uhørt i de højere ligaer med så høje snit. Derfor taler vores spil på over 3,25 for et fornuftigt et af slagsen. Begge hold kan levere offensivt, og har til gengæld også en defensiv der giver rigtig meget væk. Der må være alle muligheder for en kamp med masser af afslutninger og chancer.

Der er krise i Næstved, der efter blot to kampe har fyret deres træner. Efter at de nye ejere er trådt til, lyder det som om at der er kaos overalt i klubben. Masser af utilfredse folk i og uden for klubben. Det er sjældent gode tegn.

Fredericia er et svært hold at have med at gøre på udebane. Vi tror krisen fortsætter, og at de fysisk stærke jyder sætter sig igennem og tager tre point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.