• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Mål på Cypern

Foto: Getty Images

Særligt Kazakhstan spiller faktisk pænt offensivt, og er ganske målfarlige samtidig med de rent defensivt ikke er specielt stærke.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.00
Cypern - Kazakhstan, over 2,25 mål
Odds 2,05 hos Bet365

Spilstop 20.45
Slovenien - Polen, under 2,0 mål
Odds 1,85 hos Bet365

Samlet Odds: 3,79 hos Bet365

Kazakhstan er et af de få mindre landshold der gerne vil spille lidt offensivt fodbold. Dermed scorer de også pænt med mål. De er samtidig heller ikke specielt stærke defensivt. Gæsternes første fire kampe er alle gået over 2,5 mål. 

Cypern har som forventet tabt de sidste tre kampe mod god modstand. Det bliver helt sikkert nemmere i aften. På hjemmebane bider de som regel godt fra sig. Vi tror på mindst tre mål og får halvdelen af indsatsen retur ved præcis to mål.

Polen har endnu ikke lukket mål ind i de første fire kampe. I deres sidste 11 er blot to kamp gået over to mål. Blandt andet en 4-0 sejr over Israel. Polen ligger hele fem point foran Israel på andenpladsen, og vil nok være tilfredse med et point og helt sikkert en lille sejr på 1-0.

Slovenien vandt 5-0 i Letland senest. Dog er de forudgående syv kampe alle endt med under 2,5 mål. Vi tror på en målfattig affære i aften.

Superliga

Mere Superliga

Fokus