• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Målfattigt i Ligue 1

Foto: Getty Images

Både Strasboirg og Nantes forstår kunsten at forsvare. Det går udover den offensive del af spillet. Derfor tror vi på få mål i aften.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.30
Hvidovre - HB Køge 2 (asian dnb)
Odds 1,95 hos Bet365

Læs også:Dagens Spilforslag: Kleindienst er tilbage

Spilstop 20.45
Strasbourg - Nantes, under 2,0 mål
Odds 1,93 hos Bet365

Samlet Odds: 3,76 hos Bet365

Så sent som i sidste weekend viste Strasbourg at de er et ganske godt mandskab defensivt, hvor de indtil Neymars vilde saksespark var tæt på at holde nullet på udebane. De er rigtig godt organiseret, og meget svære at score imod. På trods af at de ikke har vundet i sæsonens fem opgør har de kun har lukket seks mål ind. 

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Party i provinsen

Nantes har fået en flyvende start pointmæssigt med 10 point. Deres målscorer er 5-3. Nantes har vist skræmmende styrke defensivt hvor de siden premiererunden kun har lukket et mål ind. Der er altså tale om to hold med stor styrke defensivt og knap så meget at skyde med fremme. Det ligner en match up med få mål.

Der var store forventinger til HB Køge inden sæsonstart. En økonomisk indsprøjtning og flere på papiret gode signings gjorde at der var ambitioner om en topplacering. Lige nu er realiteten at de er tredjesidst a point med dagens modstander fra Hvidovre. 

Der er næppe nogen tvivl om at Køge har et bedre hold, og der er også fremgang at spore. Gæsterne har ikke tabt i fire kampe. Hvidovre har tabt to af de sidste tre. Vi prøver HB Køge i den asiatiske variant dnb, så vi får pengene tilbage ved uafgjort. VI tror ikke de taber her.

Læs også:Spilforslag til Premier League: Sydengelsk lokalopgør

Læs også:Spilforslag til NFL: Matt Ryan og Julio Jones kan gøre ondt på Colts

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.