• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Manchester City tager sejren i Community Shield finalen

Dagens Double: Manchester City tager sejren i Community Shield finalen
Foto: Getty Images

City ligner et hold der er væsentlig længere fremme formmæssigt end Liverpool. Det tror vi giver dem sæsonens første trofæ.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.00

Vendsyssel FF - Fremad Amager 1

Odds 1,95 hos Bet365

Spilstop 16.00

Liverpool - Manchester City 2

Odds 1,95 hos Bet365

Samlet Odds: 3,8 hos Bet365

Liverpool har haft en skidt optakt til sæsosnstarten. Klare nederlag mod Napoli, Sevilla og Dortmund, og en uafgjort mod Sporting er det blevet til inden de forleden slog Lyon 3-1. Defensiven har været det helt store problem. Derudover er Liverpool et hold der lever meget på fysikken. Den er langt fra på toppen endnu, og derfor er de en markant dårligere udgave end normalt.

Til kampen forventes det at Mane starter ude efter Afrika Cup, mens Salah ikke har haft megen ferie.

City har mødt væsentlig dårligere modstand, men ligner et hold der er noget længere fremme. Vi tror de kommer til at sætte sig på spillet og være i kontrol, mod et Liverpool mandskab der vil få det meget svært defensivt, og ikke har det offensive der skal til lige nu for at true den anden vej.

Vendsyssel tager imod Fremad Amager i den næstbedste danske række. Der er meget langt fra Amager til Vendsyssel, hvor det traditionelt er svært for holdene på Sjælland at spille i de lavere rækker. 

Værterne lagde ud med en udesejr, mens Amager var tæt på sejren mod Vejle der udlignede til sidst. Vendsyssel har tempoet med fra Superligaen, og vil komme med et tryk og fysik som Amager får svært ved at stride imod. Vi spiller Vendsyssel til odds tæt på dobbelt op.

Superliga

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.