• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Manchester United på svær mission

Dagens Double: Manchester United på svær mission
Foto: Getty Images

United skal på en meget svær opgave når de i aften skal på besøg hos Wolwes.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 21.00
Wolwes - Manchester United 1X 
Odds 1,65 hos Bet365

Spilstop 19.00
Sarpsborg - Bodø Glimt X2
Odds 1,65 hos Bet365

Samlet Odds: 2,72 hos Bet365

Manchester United fik en god start med en 4-0 sejr over Chelsea. Sejren var nok i overkanten og kunne godt være endt helt anderledes, hvis Chelsea havde haft lidt mere stolpe ind. Generelt set skal der mere til, før man for alvor kan stole på dem. Der var alt for mange problemer til sidst under Solskjær i spillet, at det er svært at tro de er forsvundet henover sommeren. 

Nu venter en svær udekamp mod Wolwes, der er rigtig stærke hjemme. De har desuden et godt tag på gæsterne. De vandt i ligaen sidste år hjemme med 2-1, og gentog den sejr i FA Cuppen. Udekampen endte 1-1. Der er altså fordel Wolwes i indbyrdes opgør efter deres retur til PL.

Værterne havde et godt tag på de store hold sidste år, og vil få en god match up mod Manchester, da de er kompakte defensivt og farlige på kontra. Vi spiller på at Wolwes får et point hjemme mod Man U.

Vi forstår ganske enkelt ikke hvorfor Sarpsborg skal være favoritter mod Bodø Glimt. Målt på de sidste otte kampe er Glimt klart nummer et, mens værterne indtager en lige så suveren sidsteplads. Glimt har vundet syv af de sidste otte kampe, mens Sarpsborg ikke har vundet i otte forsøg. Odds 1,65 på at gæsterne ikke taber skal simpelthen prøves.

Superliga

Mere Superliga

Fokus