• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Marseille på vej mod toppen

Foto: Getty Images

Marseille taber sjældent og er på vej mod toppen, mens Amiens skal kæmpe for overlevelse.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 20.45
Amiens - Marseille 2 (asian dnb)
Odds 1,63 hos Bet365

Spilstop 20.30
Charleroi - Anderlecht 1 (asian dnb)
Odds 1,74 hos Bet365

Samlet Odds: 2,83 hos Bet365

Marseille har blot tabt en kamp ud af sæsonens første otte kampe, hvilket var i åbningsrunden. Dog er en del af dem endt med uafgjort således at de ikke helt har fat i toppen. Stabiliteten er der dog, og forsvaret fungerer noget bedre end sidste sæson. I og med de i år ikke skal fokuserer på Europa, kan det godt ende med en god sæson.

I dag gælder det en udekamp i Amiens der omvendt har slidt i starten og ligner et hold der skal kæmpe for overlevelse. Otte point er det blot blevet til indtil nu.

Læs også:Dagens Spilforslag: Bedring for Betis

Marseille skal stå med gode chancer trods vigtige fravær i form af Payet og Thauvin. Til gengæld må værterne spille uden Gouano, Gourassy og Konate. Derudover har de yderligere tvivl om tre spillere. Det opvejer nok mere end rigeligt Marseilles fravær, med en markant mindre bredde i Amiens.

Anderlecht har stadig ikke fået styr på tingene, og det ligner en dårlig sæson med en midterplacering langt fra toppen. Spillet fungerer overhovedet ikke, og de har enormt svært ved at at finde balancen, da de gerne vil frem og score, hvilket går udover defensiven. En sejr og seks scorede mål i ni kampe er pinligt. Charleroi ligger hele seks point foran med en kamp mindre, og skal være klare favoritter her.

Gæstene må endda undvære seks spillere mens værterne blot mangler tre. Vi spiller Charleroi i den konservative variant dnb. Så får vi odds 1,0 hvis kampen skulle ende uafgjort

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.