• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Eriksen og Inter i ny skuffelse?

Foto: Getty Images

Napoli er et cirkus i øjeblikket, hvor deres to største salgsobjekter Koulibaly og allan skal starte ude i dag mod Cagliari.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.00
Cagliari - Napoli 1X
Odds 1,9 hos Bet365

Spilstop 20.45
Lazio - Inter 1 (asian dnb)
Odds 1,7 hos Bet365

Samlet Odds: 3,23 hos Bet365

Gattuso er godt og grundigt ved at ødelægge Napoli. Nu mener han ikke at holdets to største salgsobjekter Koulibaly og Allan leverer til træning, og derfor ikke spiller i dag. Ligeledes er Ruiz heller ikke i starteren den sidste tid. 

Dermed fremstår Napoli lige nu som et hold der i den grad er til at tale med. Ganske vist har de slået Inter i pokalen, men det ændrer ikke på, at det er blevet til nederlag i fem af otte Serie A kampe under Gattuso. Blandt andet mod Lecce forleden og Parma hjemme.

Cagliari ligger foran Napoli tabellen, og er efter en kanonstart gået i stå. Faktisk har de ikke vundet i 10 kampe. I dag har de Nanggolan, Pavoletti og Rog ude, hvilket er store handicap. Vi går dog alligevel med værterne og spiller 1X til næsten dobbelt op.

Topopgør mellem Lazio og Inter. Lazio er ubesejret i Serie A i 18 kampe. De nærmest vinder og vinder, og er spillemæssigt klart bedre end Inter. Gæstene får meget ud af det. Spillet er bestemt ikke prangende, og de er meget afhængig af Lukaku og Martinez. Inter har tvivl om stærke Handanovic.

Vi spiller Lazio dnb, og de skal derfor tabe her for at vi taber spillet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus