• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Napoli sejr over Arsenal

Dagens Double: Napoli sejr over Arsenal
Foto: Getty Images

Napoli er skræmmende hjemme, hvor de med et hysterisk publikum gør det svært for modstanderen. Udesvage Arsenal kommer i problemer.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 21.00
Napoli - Arsenal 1
Odds 1,7 hos Bet365

Spilstop 21.00
Chelsea - Slavia Prag, under 2,75 mål
Odds 1,85 hos Bet365

Læs også: Dagens Spilforslag: Brøndby presser Esbjerg tilbage

Samlet Odds: 3,15 hos Bet365

Napoli leverede sæsonens dårligste halvleg i det første opgør. Anden halvleg var bedre, og en lidt bedre effektivitet kunne have givet dem et et bedre udgangspunkt, omend at Arsenal også kunne have scoret flere end de to mål.

Læs også: Spilforslag til Europa League: Lige ved og næsten...

Napoli er et helt andet hold på hjemmebane, hvor det fanatiske publikum lægger et kæmpe pres på modstanderen. Det så vi i CL opgøret mod Liverpool som kun formåede at få tre afslutninger i kampen hvoraf ingen var på mål. Mod PSG var italienerne også bedst.

Arsenal er tilsvarende dag og nat om de spiller ude eller hjemme. De er et helt anderledes hold på udebane, hvor de slet ikke har vist noget gennem hele sæsonen. Vi tror Napoli vinder i aften.

Chelsea vandt det første opgør 1-0. En kamp hvor de var på auto pilot hele vejen. Det var tydeligt at der skulle spares på kræfterne til det tætte program i PL. Det er en alt afgørende periode i PL, og med tanke på at der sandsynligvis vil være to semifinaler i EL også, så tror vi at Chelsea endnu engang kører bolden rundt uden at bruge for meget af ressourcerne.

Det ligner en ny målfattig kamp. 

Superliga

LIVE: Scoring igen i Silkeborg

FC København skal forsøge at rejse sig oven på seneste rundes enorme skuffelse mod Esbjerg fB. Modstanderen er bundpr...

Mere Superliga

Fokus