• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Norwich skal have gode chancer

Foto: Getty Images

Der er bundopgør i aften i Premier League når Norwich tager imod Watford. Vi tror fordelen af hjemmebane gør forskellen.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.00
Viborg - Næstved 1 (asian -1,25)
Odds 1,83 hos Bet365

Spilstop 21.00
Norwich - Watford 1 (asian dnb)
Odds 2 hos Bet365

Samlet Odds: 3,66 hos Bet365

Der er i den grad tale om et vaskeægte bundopgør når Norwich møder Watford. Der er tale om de dårligst placerede hold i Premier League. Det er en kamp hvor Norwich har den bedste offensiv, og Watford den bedste defensiv. Spørgsmålet er så hvem der vinder den match up. 

I kraft af hjemmebanen tror vi mest på Norwich der vil blive bakket op i jagten på de vitale tre point. Yderligere er vi fristet af oddset i den asiatiske variant dnb, hvor vi får pengene tilbage ved uafgjort. Det er svært at vinde på udebane i Premier League, hvor Watford er gjort til små favoritter, det forstår vi ikke. Når man som Watford kun har scoret fem mål i 11 kampe og endnu ikke vundet i sæsonen, tror vi Norwich er favoritter i dag. De har smagt sejrens sødme to gange. Begge hold har en håndfuld spillere ude.

Viborg er inde i en god stime, som dog blev brudt med nederlaget i Køge forleden. Viborg spiller med om oprykning i år, mens Næstved som forventet har fundet deres "rigtige" niveau efter topplaceringen sidste sæson, hvor de nu kæmper om nedrykning. 

Alene holdens målscore, hvor værterne har et på plus 15 og gæsterne en på minus 10, giver en indikation af, at der er klasseforskel. Desuden er Viborg et svært sted at spille. Vi tror på Viborg sejr.

Superliga

Mere Superliga

Fokus