• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Pokalkamp i Genoa mellem to hold fra Serie A og C

Hjemmeholdet er i krise, og træner Juric kan meget vel blive fyret i weekenden, derfor tror vi de sparer spillere til dagens pokalkamp.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.00
Genoa - Entella 2 (asian +1)
Odds 1,95 hos Bet365

Spilstop 13.00
Calarasi - Astra, under 2,25 mål
Odds 1,7 hos Bet365

Samlet Odds: 3,3 hos Bet365

Pokalkamp i Italien mellem Serie A mandskabet Genoa og Entella fra Serie C. Genoa er i store problemer for tiden. De er uden sejr i otte forsøg, og har blot fået tre point. Dermed nærmer Genoa sig for alvor nedrykningsstregen. Træner Juric er presset og kan næppe tåle et nederlag i næste weekend mod SPAL. Det er foventet at flere spillere bliver sparet.

Gæsterne ligger i toppen af Serie C, hvor de blot har tabt en kamp i sæsonen. De har spillet fem kampe færre end nummer et og skal blot vinde to for at overtage førstepladsen. For dem er dette en stor kamp, og vi tror det kan gå hen at blive en ganske lige kamp. Vi spiller den asiatiske variant +1, som gør at vi får indsatsen tilbage hvis Genoa vinder med et mål.

Calarasi og Astra er begge i store problemer for tiden i den bedste rumænske række. Calarasi er uden sejr i ligaen i ni kampe, mens Astra blot har en sejr i ni forsøg. Det er ligeledes to hold i scoringskrise. Gæsterne er noteret for to mål i fem kampe, mens Calarasi ikke har scoret i de sidste fem.

Det er altså to hold der ikke kan vej til netmaskerne og vi prøver under 2,25 mål i Rumænien. 

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus