• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Portimonense er stærke hjemme

Portimonense har blot tabt en af otte hjemmekampe, og slog senest Benfica 2-0. Vi tror de må have gode chancer for et point mod Braga.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 14.30
Jordan - Syrien 1X
Odds 1,7 hos Bet365

Spilstop 21.15
Portimonense - Braga 1X
Odds 1,9 hos Bet365

Samlet Odds: 3,23 hos Bet365

Anden gruppekamp mellem Jordan og Syrien. Jordan overraskede alt og alle ved at vinde 1-0 over Australien efter en disciplineret indsats, hvor australierne ganske vist styrede kampen. Men Jordan stred godt imod og må have fået masser af selvtillid til dagens opgør. Jordan har i optakten til Asien Cup ikke haft de store resultater.

Syrien spillede 0-0 mod Palæstina i deres kamp, som ikke bød ret mange chancer. Syrien har haft blandede resultater op til denne turnering. Til sammenligning tabte de 2-0 til Kina i efteråret, hvor Jordan spillede 0-0 i december. Vi mener ikke Syrien bør være favoritter i denne kamp og spiller på at Jordan kan få et point.

Portimonense hører til i den bedste halvdel og er et stærkt hjemmehold. Fem sejre og to uafgjorte ud af otte er ganske imponerende. Det eneste nederlag kom i sæsonens første kamp. I sidste hjemmekamp blev det til en ret sikker sejr på 2-0 over Benfica, som reelt aldrig var i nærheden af en sejr. 

Gæsterne fra Braga indtager andenpladsen. Ude har de som de fleste hold det lidt sværere, og de har blot vundet tre af syv udekampe. Hjemmeholdet er uden Nakajima, mens Braga mangler Ferrugem og har tvivl om yderligere fire spillere.

Braga er nok et lille niveau bedre, men det udlignes af hjemmebanefordel til Portimonense. Vi prøver 1X.

Superliga

Mere Superliga

Fokus