• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil SpilXperten.com

Dagens Double: Premier League-tophold i fokus

Dagens Double: Premier League-tophold i fokus
Foto: Getty Images

Liverpool åbner runden med en tidlig tur til King Power Stadium, hvor Leicester venter. Senere får Chelsea besøg af Bournemouth på Stamford Bridge.

Af SpilXperten.com

Spilstop 13:30
Leicester - Liverpool: Begge hold scorer
Odds 1,90 ved 888sport

Spilstop 16:00
Chelsea - Bournemouth: Bournemouth +2 (AH)
Odds 1,66 ved 888sport

Samlet odds: 3,15 ved 888sport

Liverpool har leveret en overbevisende sæsonåbning. Klopps mandskab er med maksimumpoint efter tre runder, og det er iøjnefaldende, at man endnu ikke har indkasseret et mål. Alisson har givet mere sikkerhed bagtil, og van Dijk spiller overbevisende.

Men: I dag kan Liverpool-defensiven komme på arbejde. Leicester har nemlig scoret i alle deres fire foregående kampe i sæsonen (pokalkampen inkluderet), og selvom man manglede Vardy (og gør det igen her) mod Southampton, hentede man altså en 1-2-udesejr. Holdenes fire seneste indbyrdes PL-kampe er endt med scoring i begge ender.

Vi skal se mere fra Liverpools defensiv på udebane, inden vi kan afskrive forsvarsproblemerne på fremmed græs (som var ret udtalte i sidste sæson). Det lugter af mål i begge ender.

Chelsea er gjort til skyhøj favorit i denne Premier League-kamp mod Bournemouth, og vi synes, at det er for voldsomt. Sarri er godt nok med lutter sejre efter tre kampe, men man slog kun Arsenal og Newcastle med et enkelt mål, og defensiven har ikke været alt for overbevisende.

Bournemouth er ubesejret efter fire kampe (pokalkampen inkluderet), og de lavede et flot comeback fra 0-2 til 2-2 mod Everton i den seneste PL-runde. Sidst Bournemouth gæstede Stamford Bridge, vandt de med 0-3 – og faktisk har Howes mandskab vundet ved to af deres tre seneste besøg hos Chelsea.

Bournemouth spiller positiv fodbold, og det kan blive underholdende mod Chelsea, der også gerne vil fremad. Vi tester Bournemouth +2 (AH), hvor der er fuld gevinst ved 2-tallet, X’et og etmålsnederlaget, mens indsatsen tilbagebetales ved et nederlag på præcis to mål.

Leveret af SpilXperten.com.

Superliga

Mere Superliga

Fokus