• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: PSG skal time formen frem mod Champions League

PSG har al fokus rettet mod at time formen til CL. Derfor er de sandsynligvis ikke helt oppe i omdrejninger endnu, og til en mindre vigtig liga cup kamp.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 21.05
PSG - Guingamp 2 (hc +2,5)
Odds 1,76 hos Bet365

Spilstop 20.30
Getafe - Valladolid, under 2,0 mål
Odds 1,95 hos Bet365

Samlet Odds: 3,43 hos Bet365

Pokalkamp i Liga Cuppen mellem PSG og Guingamp. I den anden pokalturnering vandt PSG 4-0 i weekenden mod et amatørhold. Her var de længe om at komme igang, og nåede aldrig for alvor op på normalt niveau. PSG ligner naturligt nok ikke det hold, der i disse kampe rammer toppen. Deres helt store fokus er CL, hvor de skal toppe, når disse kampe atter er på programmet. Derfor tror vi ikke, at de nødvendigvis vinder en storsejr i aften.

Guingamp er ganske vist sidst i ligaen, men holdet viste i december bedre takter, hvor man i flere af kampene var ret godt med. Inden jul blev det til en vital udesejr over Monaco. Vi spiller den asiatiske linje 2,75 hvilket betyder at Guingamp skal tabe med fire mål for at vi taber hele indskuddet. Vi taber kun det halve hvis PSG vinder med præcist tre mål.

Getafe og Valladolid er to hold der tager udgangspunkt i en god defensiv organisation. Offensivt satser de ikke specielt meget, og har heller ikke de store kvaliteter den vej. Det ligner et match-up med få mål. 

Getafe snitter 1,88 i ligaen, mens Valladolid har et snit på præcis to mål. En pokalkamp som denne kunne være et mål for begge mandskaber i jagten på succes, så mon ikke begge hold er klar til opgaven med det sædvanlige defensive fokus. Vi tror, der kommer få mål her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus