• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Randers spiller sig videre

Randers var bestemt ikke overbevisende i sidste års pokalturnering mod lavere rangerende hold. Vi tror dog de slår Kolding IF i dag.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 19.00
Kolding IF - Randers FC 2
Odds 1,85 hos Bet365

Spilstop 19.00
Slagelse - AB 2
Odds 2 hos Bet365

Samlet Odds: 3,7 hos Bet365

Randers havde sidste år problemer i flere kampe mod lavere rangerende hold. Derfor bør de være advaret i kampen mod Kolding fra den næstbedste række. Værterne er kommet lidt ned på jorden igen efter en god start. Blot et point i de sidste tre kampe er det blevet til.

Vi tror også at Kolding kan finde på at spare lidt spillere og have fokus rettet mod ligaen, hvor de resterende kampe i efteråret har stor betydning.

Randers bør være en klasse bedre, og vi tror de viser det i aften mod et Kolding hold der er lidt på retur.

AB har cruiset igennem starten på 2. Division. Fire sejre og to uafgjorte har bragt dem på førstepladsen. Det er særligt defensiven der har lagt fundamentet, hvor de blot har indkasseret fire mål.

Slagelse ligger i midten i øst rækken. To klare nederlag på hele 5-3 og 3-1 vidner om et hold der modsat AB ikke har styr på defensiven. Vi tror det gør forskellen og spiller på at AB vinder til fine odds 2, og tager et skridt videre i pokalen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...