• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Salzburg og Napoli får scoret i aften

Dagens Double: Salzburg og Napoli får scoret i aften
Foto: Getty Images

Salzburg skal udover stepperne for at hente nederlaget på 3-0 i Napoli. Vi tror det betyder scoringer til begge mandskaber.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.55

Salzburg - Napoli, begge hold scorer

Odds 1,6 hos Bet365

Spilstop 21.00

Slavia Prag - Sevilla, begge hold scorer

Odds 1,6 hos Bet365

Samlet Odds: 2,56 hos Bet365

Napoli vandt det første opgør 3-0 på hjemmebane hvilket betyder at Salzburg skal frem på banen og satse alt. Salzburg har ved flere lejligheder vist hvad de står for i Europa League, og specielt offensivt er de et rigtig stærkt mandskab. De skal nok få deres deres muligheder for en scoring mod et Napoli hold der reelt er videre og måske vil tage lidt let på opgaven. Derudover er Napoli ikke en mur rent defensivt.

At Napoli også skal få scoret er vi ikke i tvivl om. De mønstrer en offensiv der hører til blandt de bedste i Europa, og med Salzburgs forventede offensive satsning, må der blive rig mulighed for en italiensk scoring.

Det er lidt samme scenarie når Slavia tager imod Sevilla. Slavia overraskede offensivt i Spanien og hentede 2-2. Ud fra kampbilledet i Sevilla skal begge hold nok få scoret igen. Sevilla skal op søge sejren og har masser af kvaliteter til at få scoret. De har gennem hele sæsonen skabt masser af chancer i deres kampe, og skal nok få scoret her. 

Slavia på hjemmebane bør også kunne score, og vil ligeledes få deres muligheder mod et spansk mandskab der skal frem og som heller ikke rent defensivt er specielt stærke. Det ligner endnu et opgør hvor begge hold får scoret. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus