• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: San Marino på umulig mission i Rusland

Dagens Double: San Marino på umulig mission i Rusland
Foto: Getty Images

Der er næppe nogen tvivl om at San Marino taber i Rusland. Vi tror dog de får holdt scoringerne forholdsvist nede.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.00

Rusland - San Marino, under 5,75 mål

Odds 1,75 hos Bet365

Spilstop 18.00

Spanien kvinder - Sydafrika kvinder 1 (asian -2,25)

Odds 1,93 hos Bet365

Samlet Odds: 3,37 hos Bet365

Det er nok bare et spørgsmål om sejrens størrelse når Rusland hjemme møder San Marino. Gæsterne har scoret et mål i holdets sidste 21 kampe, i en kamp mod Azerbaijan. Dermed er det reelt et spørgsmål om hvor mange mål Rusland scorer mod dem.

Vi spiller på den asiatiske variant under 5,75 mål, hvilket vil sige at skulle der komme præcis seks mål, får vi halvdelen af indsatsen retur. San Marino har faktisk kun tabt en af de sidste 12 kampe med mere end fem mål. 

Vi tænker heller ikke at Rusland er oppe i fulde omdrjeninger på nuværende tidspunkt, og tror derfor San Marino kan holde nederlaget nede på højst 5/6-0.

Kvinderne tager hul på VM i dag hvor Spanien tager imod Sydafrika. Sydafrika så meget dårlige ud i den sidste test mod Norge forleden. Norge løb igennem som det passede dem med simple og direkte afleveringer, hvor defensiven var hullet som en si. Norge vandt kampen 7-2 efter at have ført 5-0. Det var kun en ukoncentreret anden halvleg der gjorde at afrikanerne fik scoret og blot indkasserede syv mål.

Spanien er nogenlunde på niveau med Norge, og er derfor en rimelig målestok. Spanien har i testkampene spillet uafgjort mod stærke nationer som Japan og Canada, mens de har slået Cameroun 4-0, som anses på samme niveau som Sydafrika. Vi tror på en sikker spansk sejr

Superliga

Mere Superliga

Fokus