• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Scoringer i Genoa

Dagens Double: Scoringer i Genoa
Foto: Getty Images

Både Genoa og Fiorentina var involveret i en målfest i første spillerunde. Vi tror på over 2,5 mål i deres indbyrdes opgør.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 15.00

Everton - Wolwes, under 2,25 mål

Odds 1,87 hos Bet365

Spilstop 20.45

Genoa - Fiorentina, over 2,5 mål

Odds 1,8 hos Bet365

Samlet Odds: 3,36 hos Bet365

Der var godt gang i sagerne i både Genoas første opgør i Rom, og Fiorentinas hjemmekamp mod Napoli. henholdsvis 3-3 og 4-3 lød cifrene på. Fælles for begge holds opgør, var at de spillede yderst offensivt gennem hele kampen. Mod svære modstandere åbnede begge hold op, og søgte scoringer undervejs uanset stillingen i kampen.

Både Genoa og Fiorentina har rigtig gode folk offensivt, mens deres forsvar så meget skidt ud. Det ligner i den grad en match up med gode muligheder for mindst tre mål.

Wolwes er et hold der er rigtig godt organiseret og som spiller ud fra en stram defensiv mod de stærkere hold i rækken. Sådan vil de helt sikkert gribe udekampen an mod Everton. Derudover har de et hårdt kampprogram for tiden med midtuge kampe i EL. Vi tror de derfor vil være trætte og gå efter at holde nullet.

Everton er et fint hold offensivt, uden at de dog for alvor er kommet igang. Vi tror Everton vil være i teten, og samtidig vil få det meget svært som tingene er lige nu med at bryde igennem Wolwes.

Superliga

Mere Superliga

Fokus