• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Sidste chance for Nurnberg

Dagens Double: Sidste chance for Nurnberg
Foto: Getty Images

Det er Nurnbergs sidste chance for stadig at have tro på eksistensen i Bundesligaen. Vi tror det kaster mål af sig.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 20.00

Caen - Reims 1

Odds 2,45 hos Bet365

Spilstop 15.30

Nurnberg - Gladbach, over 3,0 mål

Odds 1,95 hos Bet365

Samlet Odds: 4,77 hos Bet365

Det er hjemmeholdets absolut sidste chance for overlevelse. Derfor kræver det en sejr hvis ikke nedrykningen skal være en realitet. vi kan altså forvente et Nurnberg mandskab der satser det hele undervejs hvis de ikke har føringen. 

Gladbach har også hårdt brug for de tre point hvis de skal nå CL pladsen eller sikre sig EL. Et point kan de reelt ikke bruge til noget som helst. Det er altså to hold der kun kan bruge en sejr. Vi kan forvente to hold der går offensivt til værks, og mon ikke det vil kaste masser af chancer af sig, med spil der bølger frem og tilbage, og hvor mindst et af holdene skal satse det hele det sidste kvarter.

Caen er igang med en mindre redningsaktion. De sidste tre kampe har kastet syv point af sig, hvor de ikke har lukket mål ind. Dermed har de nu blot tre point op til redning. Kampen i dag kræver en sejr for at bevare muligheden for overlvelse. De har blot Ndom ude.

Gæsterne er gået helt i stå efter at have ligget godt til i tabellen. I seks kampe er det blevet til tre uafgjorte og tre nederlag, med blot to scoringer. De ender i midten af tabellen, og har derfor ikke noget på spil. Vi prøver en hjemmesejr til fine odds 2,45 på et hold der har mere motivaion og som er i bedre form.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.