• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Slovenske kvinder tager tre point

Foto: Getty Images

De slovenske kvinder hører til i gruppen under de næstbedste. Det gør Tyrkiet ikke. Derfor tror vi på en udesejr til slovenerne.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.00
Tyrkiet - Slovenien kvinder 2 
Odds 2,2 hos Bet365

Spilstop 20.30
Irland - Ukraine kvinder 1 
Odds 2,15 hos Bet365

Samlet Odds: 4,73 hos Bet365

Der er EM kval kampe på programmet for kvinder. Slovenien hører til i laget under de næstbedste mandskaber. Et niveau eller to under disse, men stadig med et fornuftigt nvieau. Der er Tyrkiet ikke, og hvorfor gæsterne skal give 2,2 igen forstår vi ikke helt.

Tyrkiet tabte 2-0 til Kosovo, som Slovenien vandt over med 5-0. Ganske vist på hjemmebane, men alligevel så siger det lidt om, at der er forskel på holdene. I gruppespillet fik Tyrkiet kun 0-0 hjemme mod Estland. Vi tror på slovensk sejr.

Læs også:Dagens Spilforslag: Engelske Hereford vinder på hjemme på Edgar Street

De irske kvinder møder hjemme Ukraine der kommer med to kæmpe nederlag i rygsækken mod Tyskland. To nederlag på hele 8-0. Irland bør være et bedre hold, særligt på hjemmebane. 

I 2019 har de sammenlignet med Ukraine ganske pæne resultater. 3-0 nederlag til verdensmestrene fra USA og 2-1 nederlag mod Italien, er lang bedre end Ukraines. Godt odds på Irland. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.