• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Spansk storsejr

Dagens Double: Spansk storsejr
Foto: Getty Images

Færøerne har store problemer defensivt. Det tror vi Spanien udnytter til en storsejr.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 13.45

Næstved - FC Roskilde, over 2,75 mål

Odds 1,87 hos Bet365

Spilstop 20.45

Spanien - Færøerne 1 (hc -4,5)

Odds 1,75 hos Bet365

Samlet Odds: 3,26 hos Bet365

Som lilleputnation er det altid vigtigt at man har et vist fundament defensivt. Således at de større nationer har relativt svært ved at bryde igennem. Dette er bestemt ikke tilfældet for Færøerne for tiden.

I de sidste tre kampe som endda har været på hjemmebane har de tabt 4-0, 2-0 og 4-1 til dagens modstander fra Spanien. Før disse har de tabt 4-1 i Rumænien og 2-1 på Malta.

Det siger selv at det bliver endnu sværere på udebane mod Spanien end hidtil. Værterne er som altid solidt og godt spillende. De producere masser af chancer og muligheder. Det er muligt at der vil blive roteret en smule, men det er ikke noget der bør gøre en forskel. Vi tror Spanien kører Færøerne midtover og vinder med mindst fem kasser.

Roskilde har store udfordringer både på og udenfor banen. I tabellen ligger de sidst, men deres spillestil er dog offensiv og målsøgende. Indtil nu er der scoret 3,85 mål i snit pr. kamp i de syv kampe de har spillet. Roskilde har formået at score i alle kampe siden sæsonåbningen mod Roskilde.

Næstved har også været igennem en turbulent tid. For dem er det lidt samme scenarie. De spiller friskt til og både scorer og lukker mål ind. De snitter ganske vist blot 2,42. Det ligner et match up hvor begge hold nok skal få deres muligheder, med to hold hvor defensiven bestemt ikke er en styrke.

Superliga

Mere Superliga

Fokus