• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil SpilXperten.com

Dagens double: Top-tennis fra US Open

Dagens double: Top-tennis fra US Open
Foto: Getty Images

Ikoniske Roger Federer byder australieren John Millman op til dans, mens den hviderussiske komet Aryna Sabalenka krydser klinger med Naomi Osaka.

Af SpilXperten.com

Klokken 02.30
John Millman – Roger Federer: Federer vinder med 3-0 i sæt
Odds 1,50 ved 888sport

Klokken 19.00
Aryna Sabalenka – Naomi Osaka: Sabalenka vinder
Odds 1,76 ved 888sport

Samlet odds: 2,64 ved 888sport

Roger Federer er på hævntogt, efter at det glippede ved Grand Slam-turneringen i Wimbledon. Den rutinerede schweizer har endnu ikke afgivet et sæt ved US Open, og han gik let forbi Nick Kyrgios i sin seneste kamp (6-4 6-1 7-5).

John Millman har haft en ret taknemmelig lodtrækning, og derfor er australieren klar til fjerde runde ved en Grand Slam for første gang i karrieren. Det giver sig selv, at Federer har markant mere rutine på dette stadie i turneringen (som han vandt fem gange i træk fra 2004 til 2008).

Millman tog faktisk et sæt fra Federer, da spillerne mødtes i Brisbane tilbage i 2015. Dengang var scenen mindre, og Millman spillede i sin hjemby. I en fjerde runde ved US Open skal Federer være i stand til at gøre kort proces.

WTA-tourens mest formstærke spiller hedder Aryna Sabalenka. Den unge hviderusser spiller tennis på et imponerende niveau i øjeblikket, og hun kommer ind til kampen med sejr fra 12 af sine 13 seneste optrædener på hardcourt. Senest besejrede hun Petra Kvitova i straight sets (7-5 6-1).

Modstanderen, Naomi Osaka, har lige lammetævet Aliaksandra Sasnovich med uhørte 6-0 6-0. Osaka spillede tæt på fejlfrit, men var også godt hjulpet på vej af den (på dagen) håbløse hviderusser. Kan Sabalenka revanchere sin landsmand?

Osaka er populær i USA, hvor hun er bosat, men Sabalenka har gang på gang vist, at hun kan stå for presset. Hviderusseren er pt. den mest stabile af de to, og hun kommer med så meget selvtillid, at hun gerne må være ganske klar favorit.

Leveret af SpilXperten.com.

Superliga

Mere Superliga

Fokus