• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Torino på vej i Europa

Dagens Double: Torino på vej i Europa
Foto: Getty Images

Torino kan med en sejr spille sig tættere på Europa. Mod Sassuolo der ikke har mere at spille for, tror vi de tager tre sikre point.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 12.30

Torino - Sassuolo 1 (asian -1)

Odds 1,83 hos Bet365

Spilstop 18.00

SPAL - Napoli, begge hold scorer

Odds 1,7 hos Bet365

Samlet Odds: 3,11 hos Bet365

Torino har ramt formen på det helt rigtige tidspunkt. Efter en flot 1-1 kamp i Juventus er holdet nu oppe på 16 kampe og blot et nederlag. Det er i grunden ikke den store overraskelse, da de gennem de senere har vist sig som et klart top 8 hold. De spiller en god gang fodbold, og når defensiven også leverer er de stærke. De vil stå stærkt i kampen om Europa med en sejr her.

Gæsterne lignede i sidste weekend et hold der var gået på ferie. Det blev blot uafgjort hjemme mod håbløse Frosinone. De har intet på spil, og spørgsmålet er hvor dyrt de vil sælge sig selv i Torino. Vi tror de tager en sikker sejr og spille varianten -1. Skulle værterne vinde med et mål får vi odds 1,0.

Napoli har sikret sig sølv, mens SPAL i sidste weekend sikrede sig overlevelse. Dermed er der intet på spil. Vi tror derfor begge hold kommer på tavlen. Napoli spiller friskt til, og har samtidig et forsvar der er til at tale med. Specielt i kampe som denne, har de haft problemer med koncentrationen. 

SPAL har scoret i deres sidste otte kampe. Vi tror de på hjemmebane får scoret mod Napoli. Matchuppen må simpelthen betyde gode chancer for mål i begge ender. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.