• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Tromsø fortsætter stimen

Dagens Double: Tromsø fortsætter stimen
Foto: Getty Images

Tromsø er for alvor kommet igang efter en sløj start på turneringen. Vi tror de får point igen når de besøger Lillestrøm.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.00

Burundi - Guinea, over 2,25 mål

Odds 2,05 hos Bet365

Spilstop 18.00

Lillestrøm - Tromsø X2

Odds 1,75 hos Bet365

Samlet Odds: 3,58 hos Bet365

Tromsø fik en elendig start på Tippeligaen med fire point i de første ni kampe. Men det er et forvandlet mandskab der nu står med tre sejre i træk, hvoraf det i weekenden blev til en flot sejr over Rosenborg, der ellers var i form. Det er også blevet til sejre over førerholdet Molde samt Stabæk. Ganske imponerende, og noget der må have givet masser af tro og selvtillid. 

Lillestrøm er omvendt inde i en periode med tre nederlag i træk uden at have scoret. I turneringen er det blevet til nederlag mod Brann og Viking, mens det i pokalen blev til et nederlag mod Strømmen fra den næstbedste række.

Det er altså to hold med hver sin form der mødes. Vi tror Tromsø kan tage point med hjem.

Burundi og Guinea ligger med henholdsvis nul og et point førs sidste runde. Det betyder de højst sandsynligt spiller om tredje pladsen i gruppen. Den kan give videre avancement, da de fire bedste treere går videre. En uafgjort her vil dog betyde at Burundi er ude, mens Guinea kan håbe på at to point er nok. Det er det dog med stor sandsynlighed ikke. Dermed skal begge hold søge sejren. Vi tror det kaster mål af sig, og spiller over 2,25 mål til odds 2,05.

Superliga

Mere Superliga

Fokus