• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com .

Dagens Spilforslag: Aarau spiller sig tættere på den bedste liga i Schweiz

Dagens Spilforslag: Aarau spiller sig tættere på den bedste liga i Schweiz
Foto: Getty Images

Dagens Spilforslag skal til Schweiz, hvor Aarau møder Kriens. Der venter en sikker sejr til hjemmeholdet.

Af Bettingfamily.com .

Klokken 20.00
Aarau - Kriens
Aarau vinder kampen
1,40 @Bet365

Det er ikke det højeste odds som jeg går efter i dag, men det er et alt for højt odds, som Bet365 er ude med på det stærke hjemmehold Aarau. De viser stærk form i øjeblikket, hvor de også for et par kampe siden vandt over førerholdet Servette, der allerede har sikret sig oprykning til den bedste liga i Schweiz.

Læs også: Dagens Double: Leeds tager en ny sejr mod Derby

Omvendt står det til for Kriens, der har tabt deres seneste to kampe og må se længe efter deres seneste sejr. De har fortsat vigtige point at spille om i bunden af tabellen, da Chiasso vandt i sidste runde, og dermed stadig kan nå at komme væk fra sidstepladsen.

Der er dog niveauforskel på de to hold i dag, hvor Kriens får det svært. Der er hele 22 point i forskel, formen er med hjemmeholdet og Aarau viser bare så stor klasse i øjeblikket, at de også vinder denne kamp og dermed tager den femte sejr på stribe.

Bet365 har efter min overbevisning gjort Aarau til for små favoritter, hvilket også viser sig hos de andre bookmakere, som er ude med et betydeligt lavere odds. Det ligner for mig en sikker hjemmesejr til Aarau, som er et godt bud på holdet, der snupper andenpladsen i Challenge League i denne sæson.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.