Dagens Spilforslag: AGF ligner guf for FCN-bomber

Dagens Spilforslag tager til Farum, hvor FC Nordsjælland og AGF mødes i Superligaen

Klokken 19.00
FC Nordsjælland - AGF
Andreas Skov Olsen scorer
2,40 @DanskeSpil

FC Nordsjælland og AGF ligger side om side i tabellen efter en periode med ustabile resultater. Men FC Nordsjælland har noget, AGF ikke har - nemlig en brandvarm bomber i front. Unge Andreas Skov Olsen har taget Superligaen med storm og står noteret for 11 scoringer - de fire er sat ind i de seneste tre kampe i træk, og Olsen er noteret som målscorer i fire af de seneste fem kampe.

Den bare 18-årige knægt har ganske enkelt scoret 100 procent af FC Nordsjællands mål i de seneste tre kampe, og udvides stimen til fem kampe, ligger Olsens andel på hele 63 procent. Mål på hele sæsonen har Andreas Skov Olsen stået for 11 træffere, der er mere end 40 procent af alle FCN-scoringer.

AGF var i starten af sæsonen ikke til at få hul på for modstanderne, da forsvaret var velfungerende og stabilt. Den tid er ovre. Efter seks kampe i træk, hvor forsvaret lukkede mindst to mål ind, blev det kun til et enkelt i den seneste runde, hvor AGF tilmed fik en sejr. Men det er altså otte kampe siden, at AGF har holdt målet rent.

AGF og FC Nordsjælland spillede 1-1 i Aarhus i starten af sæsonen. Målscoreren for FC Nordsjælland efter fire minutter var: Andreas Skov Olsen.

Odds 2,40 på Olsen som målscorer mandag aften lokker altså.