• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com

Dagens Spilforslag: Ajax nedlægger Tottenham og sikrer CL-Finalen

Dagens Spilforslag kigger imod Champions League, hvor der er værdi i en hjemmesejr.

Af Bettingfamily.com

Klokken 21.00
Ajax - Tottenham
Ajax vinder kampen
2,20 @Betfair

Ajax er højest overraskende i semifinalen i Champions League, hvor de fik en sejr på 1-0 på udebane imod Tottenham. De er med andre ord tæt på en finaleplads, der vil betyde alverden i den hollandske hovedstadsklub Ajax Amsterdam.

Læs også: Spilforslag til Champions League: Kan Son rejse sig?

De kunne fejre pokaltitlen i søndags med en sikker 4-0 sejr, men nu venter en endnu mere vigtig kamp for dem. Tottenham er modstanderen, som spiller meget afbalanceret fodbold, hvilket har været effektivt indtil nu, blandt andet imod de formentlig kommende Premier League vindere Manchester City.

Der er for begge hold fortsat meget på spil i ligaerne, hvor Ajax skal forsøge at vinde titlen tilbage til hovedstaden, imens Tottenham kæmper for en Champions League plads. Nu venter et spændende returopgør i Amsterdam, hvor jeg mener Ajax korrekt er blevet gjort til favoritter.

Læs også: Dagens Double: Tottenham skal frem i Amsterdam

Ajax dominerede i første kamp, hvor Tottenham så svage ud. De havde det meget svært imod et dominerende Ajax mandskab, hvilket de vil få igen. Det er for mig at se en svær opgave, som de har sendt Tottenham træner Pochettino på, da han må sætte sin lid til en anden taktik. De er presset til at score, hvorfor et oplagt bud vil være, at de skal komme med en bred midtbane og nogle aggressive wingbacks.

Det bliver spændende at se hvordan de kommer ud, men Ajax er i kontrol, hvilket de kan udnytte og sikre sig pladsen til finalen. De har evnen til at spille sig ud af et stort pres med deres spændende tilgang til fodbold, som har slået både Real Madrid og Juventus ud af Champions League. Det bliver på ingen måde en lettere kamp for Tottenham at spille på udebane væk fra deres nye stadion, hvor de ellers startede flot ud.

De har ikke umiddelbare nogle skader/karantæner til opgøret. Det har Tottenham dog, som må undvære deres store stjerne Harry Kane. Son er dog tilbage efter hans karantæne, hvilket kan blive en vigtig spiller for dem. Derudover meldes Sissoko også klar, hvilket giver mere plads til Eriksen og Alli, der om nogen kan servicere Son oppe i front.

Det var ikke meget, som vi så til Eriksen og Alli i det første opgør, der virkelig skal steppe op, hvis det skal lykkedes for Tottenham. Det tror jeg dog ikke nødvendigvis på, at de gør. Ajax virker for stærke og med den tur de har i den i øjeblikket, så sikrer de sig også en plads i Champions League finalen med en sejr over Tottenham.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.