• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Dagens Spilforslag: Arsenal er tvunget frem

Vi skal til Premier League, hvor formstærke Watford er klar at tage mod Arsenal, der skal frem og hente tre point til jagten på top 4.

Af Torsten Kjems Hansen

Klokken 21.00
Watford - Arsenal
Over 2,5 mål 
1,60 @Youbet

Efter et vildt comeback i FA Cup-semifinalen mod Wolverhampton, hvor 0-2 blev vendt til en 3-2-sejr har Watford sikret sig retten til at spille om et trofæ i denne sæson. En fantastisk præstation af London-klubben. 

Læs også: Dagens Double: Atalanta tager sikker sejr

Holdet er inde i en fremragende form og har scoret hele syv gange i de seneste to hjemmekamp i alle turneringer. Holdet har scoret i de seneste otte kampe, og i alle tilfælde er kampen gået over 2,5 mål.

I de seneste seks Watford-hjemmekampe mod hold fra top 6, har der været scoret mindst tre mål.

Arsenal tabte den seneste ligakamp med 1-0 ude til Everton og tabte et uhyre vigtigt skridt i den tætte kamp om at klemme sig ind på en af de to "ledige" top 4-pladser efter Liverpool og Manchester City. Dog viste holdet både moral og styrke, da Napoli blev sendt hjem i det første kvartfinale-opgør i Europa League med 2-0. 

Arsenal er inden kampen nede som nummer seks i tabellen, hvilket gør kravet om sejr helt klart, da tre point vil bringe holdet op som nummer fire i tabellen med fem spillerunder tilbage. 

Der har været mindst tre scoringer i 15 af Arsenals seneste udekampe i Premier League. Med et Watford-hold i stærk form og et Arsenal-hold, der er tvunget til sejr, kan det meget vel blive livligt på Vicarage Road.

Er  odds 1,60 i den lave ende, kan Asian-spillet på over 3,0 mål overvejes til et odds tæt på 2,00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus