• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com .

Dagens Spilforslag: Bayer Leverkusen forbliver uden sejr efter 4. Runde

Foto: Getty Images

Der venter en formentlig tæt kamp i aften, når Bayer Leverkusen tager imod Atletico Madrid, der sagtens kan nøjes med uafgjort.

Af Bettingfamily.com .

Klokken 21.00
Bayer Leverkusen - Atletico Madrid
Uafgjort
3.20 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Hjemmeholdet Bayer Leverkusen har haft det svært i denne Gruppe D, hvor de står med 0 point samt en målscorer på 1:6. De har kun scoret ét mål, det er selvom de har mødt Lokomotiv Moskva på hjemmebane, som de var store favoritter imod.

Atletico Madrid har været stærke og ligger solidt i toppen sammen med Juventus, der har lige så mange point. De viser ligeledes fin form i La Liga, hvor de er meget solide. Det er hvad vi kender dem for.

De har tabt en enkel kamp i denne sæson, og dette burde ikke blive deres andet nederlag, da de er i meget bedre form end dagens modstander. Bayer Leverkusen er dog på hjemmebane og det er en stor kamp for dem, hvor de SKAL have point.

Atletico Madrid vil formentlig være fint tilfreds med uafgjort i denne kamp, da de så kommer endnu tættere på en top 2 placering, såfremt Juventus vinder over Lokomotiv Moskva. Dagens Spilforslag går med et kryds i denne kamp til flotte odds 3,20.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.