• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Bedring for Betis

Foto: Getty Images

På udebane har Eibar blot vundet ét af de sidste 19 kampe, mens man blot har vundet 2 af de sidste 22 udekampe mod hold fra rækkens bedste halvdel.

Af Stefan Buur Hansen

Fredag kl. 21.00
Betis - Eibar
1
2,05 @ Bethard

Betis jagter oprejsning efter 1-5-nederlagt ude til Villarreal, som scorede to af målene i overtiden af en kamp, der var mere lige, end hvad cifrene tilsiger. De hvid/grønne har hentet 7 af 8 point i denne sæson på Benito Villamarín, hvor man i øvrigt ikke tabte et eneste opgør mod et midterhold i sidste sæson.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Stopper Brøndby blødningen og FC København?

Hjemmeholdet har tvivl om Nabil Fekir og Sergio Canales, mens gæsterne må klare sig uden Jose ”Cote” Angel, der sidder skadet ude sammen med Rober Correa, mens Gonzalo Escalante er tvivlsom.

Eibar har vundet de sidste to kampe, men meget symptomatisk har det været på hjemmebane. Ude har Eibar blot vundet ét af de sidste 19 kampe, mens man blot har vundet 2 af de sidste 22 udekampe mod hold fra rækkens bedste halvdel.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - FC København

Rubi har endnu ikke fundet succesformlen med Betis, men den offensive nøglespiller Borja Iglesias har set bedre ud nu end i starten af sæsonen. Lagt sammen med fordelen af hjemmebane samt det svidende 1-5-nederlag fra sidst, som skal vaskes væk, gør det, at jeg tror på Betis i tilpas grad til, at Bethards markedsledende odds 2,05 på 1-tallet er købt.

Læs også:Dagens Double: Marseille på vej mod toppen

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.