Dagens Spilforslag: Masser af mål på hjemmebane
2017-10-07 08:22

Vi drøner et smudt til England for at finde frem til Dagens Spilforslag.

Lørdag kl. 16.00
Walsall - Shrewsbury
Begge hold scorer
1,74 @ NordicBet 

Walsall har endnu til gode at holde målet rent efter sæsonens første 11 kampe, som i øvrigt har kastet 13 point af sig. Til gengæld sker det også sjældent, at holdet ikke selv scorer mål: 0-1-nederlaget i premierekampen ude mod Bury samt 0-2-nederlaget til topholdet Wigan i det seneste opgør er således de to eneste eksempler i denne sæson.

Shrewsbury topper ligaen, hvilket især skyldes en – ind til nu – ufejlbarlig evne til at score. Det har holdet nemlig gjort i samtlige af sæsonens kampe, mens det til gengæld blot er blevet til et enkelt clean sheet i de hidtidige fem kampe på fremmed græs.

Ser vi sidste sæson er billedet det samme: Walsall scorede mindst et mål i 19 af 23 hjemmekampe, mens Shrewsbury kom på tavlen i 17 af 23 udekampe. Walsall holdt målet rent i 4 af 23 hjemmekampe, mens Shrewsbury lykkedes med dette i 3 af 23 udekampe.

Tilbage til denne sæson kan vi kort opsummere, at begge hold scoret i samtlige af Walsalls hjemmekampe, mens det er forekommet i fire af Shrewsburys fem udekampe. Odds 1,75 ligner en pæn betaling for en gentagelse lørdag.