• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Besiktas er i topform

Dagens Spilforslag: Besiktas er i topform
Foto: Getty Images

OPDATERET: Odds på 1-tallet stiger.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 17.00
Besiktas - Bursaspor
1
1,53 @ bwin

Besiktas leverede sæsonens vel nok bedste kamp, da holdet i sidste runde slog Antalyaspor med 6-2. Nyindkøbte Shinji Kagawa scorede to mål på tre minutter efter sin indskiftning, så når Burak Yilmaz kommer helt på plads som spydspids, råder holdet over en skræmmende offensiv.

Det samme kan ikke siges om Bursaspor, som har scoret tre mål i de sidste seks kampe. Fem af disse er derfor endt uafgjort, men Bursaspor har det anderledes svært imod topholdene med 1-2-7 som udbytte af de sidste 10 udekampe mod et hold fra rækkens øverste tredjedel.

Besiktas står omvendt med 8-2-0 for de sidste ti hjemmekampe mod rækkens midterhold, mens man blot har tabt to af de sidste 54 kampe på eget græs. Bursaspor har omvendt bare vundet én udekamp i sæsonen, og mod et toptunet Besiktas-mandskab bør Samet Aybabas mandskab ikke have de store chancer for at tage point.


OPDATERET: Odds på Besiktas stiger

Lørdag kl. 13.39:
Odds på 1-tallet er steget hos alle bookmakere det sidste døgn, så Expekt nu topper markedet med 1,73. Det kan virke en smule bekymrende, men det er ikke lykkes mig at finde nogle grunde til stigningen.

Tværtimod skriver mediet Milliyet her til middag, at Besiktas ikke har nogen nye, relevante skader, så Ricardo Quaresma (karantæne) er eneste fravær.

Bursaspor skulle derimod være uden både Diafra Sakho og Tunay Torun på grund af skader.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020