• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Brandvarm topscorer

Dagens Spilforslag: Brandvarm topscorer
Foto: Getty Images

Det er traditionelt målrigt, når Emmen spiller på udebane.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 18.30
Willem II - FC Emmen
Vangelis Pavlidis scorer
2,33 @ Unibet

Vangelis Pavlidis er måske ved at tage hul på sin gennembrudssæson som seniorspiller med to scoringer i hver af sæsonens første to kampe for Willem II. Målene har medvirket til, Willem II har fået en fin start på sæsonen med seks point for de første tre kampe, hvilket er dobbelt så mange som lørdagens modstander.

FC Emmen tog overraskende en 2-0-sejr i sidste runde over Heerenveen, hvorfor det er logisk at forvente genvalg til de fleste spillere. Skadeslisten er dog fortsat lang, og hverken Ferhat Görgülü, Jan-Niklas Beste, Tom Hiariej, Sergio Peña eller Anco Jansen skulle være i spil til dette opgør.

Det er traditionelt målrigt, når Emmen spiller på udebane. Her har holdet lukket mindst to mål ind i 8 af de sidste 10 forsøg, mens man ikke klarede så meget som et eneste clean sheet ude imod midterholdene sidste sæson. Willem II scorede omvendt mindst to mål i samtlige hjemmekampe mod rækkens bundhold i sidste sæson, så 20-årige Vangelis Pavlidis ligner et godt bud på en målscorer med tanke på hans nuværende form.

Superliga

Mere Superliga

Fokus