• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Cádiz kører videre

Dagens Spilforslag: Cádiz kører videre
Foto: Getty Images

Andalusierne har indledt sæsonen i suveræn stil med sejre i de tre første kampe, hvilket står i kontrast til afslutningen på sidste sæson, hvor syv sejrsløse kampe i streg kostede chancen for oprykning.

Af Stefan Buur Hansen

Fredag kl. 21.00
Racing Santander - Cádiz
X2
1,53 @ bet365

Racing Santander har fået en barsk velkomst til livet i Spaniens næstbedste række med to uafgjorte og et nederlag efter sidste sæsons oprykning fra Segunda B. Her vandt Racing 14 af 19 hjemmekampe, men noget tyder på, holdet bliver matchet på et andet niveau her.

Cádiz er i hvert fald som minimum på niveau med både Almería og Las Palmas, som allerede har taget point fra fredagens hjemmehold. Andalusierne har indledt sæsonen i suveræn stil med sejre i de tre første kampe, hvilket står i kontrast til afslutningen på sidste sæson, hvor syv sejrsløse kampe i streg kostede chancen for oprykning.

Racing har kun vundet 2 af de sidste 10 hjemmekampe, når sidste sæsons præstationer fra den tredje bedste række medregnes. Cádiz møder op med selvtilliden helt i top, ligesom det er værd at notere sig, at holdet stod med 6-2-2 som udbytte af udekampene mod hold fra rækkens nederste halvdel i sidste sæson.

Det ligner et jævnt opgør med gæsterne som svage favoritter, hvorfor odds 1,53 på, at Racing ikke vinder, er en pæn betaling.

Superliga

Mere Superliga

Fokus