• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Colchester klasker slingrende Stevenage

Dagens Spilforslag: Colchester klasker slingrende Stevenage
Foto: Getty Images

Colchester har bare tabt én af de sidste 11 kampe før opgøret mod Stevenage.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 16.00
Colchester - Stevenage
1
1,90 @ bet365

Colchester blev League Twos måske mest kendte klub for en stund, da man forrige tirsdag sendte Tottenham ud af Liga Cuppen efter en straffesparkskonkurrence, hvor Christian Eriksen i øvrigt misbrugte det første forsøg fra pletten. Nu gælder det så en lidt mindre fashionabel modstander i form af Stevenage, som er det eneste hold i rækken, der endnu ikke har vundet.

Det kostede i sidste måned manager Dino Maamria jobbet, hvilket ikke ligefrem har ført forbedringer med sig. Kontroversielle Mark Sampson har blot fået to point ud af sine første fire kampe som midlertidig manager, mens aviserne har svælget i anklager om både upassende adfærd og racisme imod den 36-årige manager.

På banen blev Stevenage senest snydt for en derbysejr over Cambridge, der udlignede mod kampens slutning. Et hårdt slag for moralen før kampen Colchester, som bare har tabt én af de sidste 11 kampe – i øvrigt ude imod topholdet Forest Green. Colchester vandt 8 af 12 hjemmekampe imod hold fra rækkens tunge ende – og odds 1,93 ligner ganske enkelt en fantastisk betaling på en hjemmesejr over slingrende og sejrsløse Stevenage.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.