• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Dagens Spilforslag: De danske mestre er klar til guldkampen

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Med FC Københavns opvisning søndag er presset på FC Midtjylland vokset frem mod mandagens kamp, men de danske mestre er klar.

Af Torsten Kjems Hansen

Klokken 19.00
Vendsyssel FF - FC Midtjylland
2 (Asian -1)
1,88 @Unibet

Frem mod mandagens opgør har FCM-træner Kenneth Andersen udtrykt respekt overfor Vendsyssel på hjemmebane. Andersens frygt går på, at vendelboerne har besejret både OB og FC København på hjemmebane, og det sejre kan der da absolut heller ikke pilles ved. Men så bør frygten heller ikke være større. Vendsyssel har tabt halvdelen af deres 10 hjemmekampe og står med bare ni samlede point i efteråret - på eget græs - som ligaens næst dårligste hjemmehold.

Læs også: Dagens Double: Kan HSV tage næste skridt mod Bundesligaen?

Naturligvis vil der altid være en vis spænding frem til den første kamp efter en lang kamppause - for usikkerheden omkring hvor godt ens eget hold fungerer og om modstanderen pludselig kan overraske vil altid være til stede. 

Men der må og kan ikke pilles ved, at de danske mestre er klare favoritter til dette opgør. De største profiler er fortsat i truppen efter et transfervindue, hvor nye spændende kræfter er hentet ind, og målt ud fra test-modstanderne, er det da også FCM, der har bidt skeer med klart de stærkeste kræfter.

Læs også: Optakt: Vendsyssel FF - FC Midtjylland

FCM nettede 13 gange i fire testkampe, mens Vendsyssel mod samlet set mod svagere modstand fandt målet syv gange i fem kampe - de sidste fem sat ind mod Viborg fra 1. division og Vejgaard fra 2. division.

FC Midtjylland har en langt stærkede enhed og har som Vendsyssel ikke samme umiddelbare udfordring med, at flere af holdets nye spillere skal slå til med det samme. FC Midtjylland vandt det første møde med Vendsyssel med 3-0 i efteråret. I aften kan cifrene blive i nogenlunde samme retning. 

Vi holder dog døren åben for et lidt tættere resultat og får indsatsen retur ved FCM-sejr på et mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus