• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com .

Dagens Spilforslag: De to sjællandske klubber starter forsigtigt i pokalkampen

Det ser meget tæt ud i aften, når Fremad Amager hjemme tager imod Lyngby, der er gjort til favoritter.

Af Bettingfamily.com .

Klokken 20.00
Fremad Amager - Lyngby BK
Under 1.5 mål i 1. Halvleg
1.52 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

De to klubber har spillet mange tætte kampe, derfor kan der også ses værdi i 1X, men jeg har valgt at se på over/under mål-markedet. Bookmakerne tror på mange mål i denne kamp, men jeg er ikke sikker på, at det bliver så målrigt, som de gør.

Det kunne meget vel blive en stille start på kampen, grundet den store betydning af kampen her i pokalturneringen. Derudover to klubber, der ligger tæt på hinanden, hvorfor der må forventes mange tilskuere på lægterne.

Fremad Amager spillede sidste kamp med deres ”nye” træner, efter Mellberg smuttede, det gjorde de helt okay. De kom skidt fra start, hvor Kolding fik mange chancer, men fik siden justeret og kunne lige så godt have vundet kampen.

Læs også:Dagens Double: Københavner-opgør i pokalturneringen

Lyngby spiller normalt på et højere niveau i Superligaen, men de får det ikke nemt imod Fremad Amager, der er et solidt mandskab. De vil helt sikkert sætte sig på kampen, men de kan ikke bare lige spille sig igennem Fremad Amagers solide organisation.

De har først haft meget svært ved at scorer i Superligaen, når de selv har skulle skabe kampene. De er beddst på omstillinger, hvilket Fremad Amager godt ved. Dagens Spilforslag tror på en forsigtig start i denne pokalkamp, derfor: Under 1.5 mål i 1. Halvleg.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.