• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Derby i Dundee

Foto: Getty Images

Dundee FC har scoret i samtlige hjemmekampe i denne sæson med en enkelt undtagelse, mens United kun fem gange i kalenderåret 2019 er gået fra banen uden at score.

Af Stefan Buur Hansen

Fredag kl. 20.45
Dundee FC - Dundee United
Begge hold scorer
1,72 @ bet365

Der er lokalopgør i Dundee, når FC på Kilmac Stadium tager imod United, som topper tabellen. Begge hold er i god form med tre sejre på stribe, hvilket lovet godt før den indbyrdes duel, der ofte er en medrivende omgang.

Ser vi på de seneste års dueller, er udfaldet rimeligt jævnbyrdigt med mål som den konstante faktor. Således har begge hold scoret i 9 af de 10 seneste indbyrdes opgør, mens det er sket i samtlige syv kampe mellem holdene på Dundee FC’s hjemmebane siden 2013.

Dundee FC har da også scoret i samtlige hjemmekampe i denne sæson med en enkelt undtagelse, mens United kun fem gange i kalenderåret 2019 er gået fra banen uden at score. Det skyldes ikke mindst brandvarme Lawrence Shankland, som med 16 mål i sæsonens 12 kampe nok er værd at holde øje med som målscorer, når markedet åbner for odds herpå.

Med tre mål i de sidste to kampe er Kane Hemmings det varme navn hos værterne, og med de to herrer som afsluttere for hvert sit Dundee-mandskab er der al mulig grund til at tro på mål i begge ender fredag aften til markedsledende odds 1,72 hos bet365.

Læs også:Dagens Double: Norwich skal have gode chancer

Læs også:Spilforslag til NFL: Bills banker Browns

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Hvem vinder topkampen?

Superliga

Mere Superliga

Fokus