• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Favoritter på hjemmebane

Dagens Spilforslag: Favoritter på hjemmebane
Foto: Getty Images

Standard Liege har solgt profilen Moussa Djenepo til Southampton, men med flere indkøb både lokalt samt fra Serie A, Premier League og Æresdivisionen har holdet også forstærket sig.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 18.00
Standard Liege - Zulte-Waregem
1
1,53 @ Bet365

Standard Liege tankede selvtillid med to sene scoringer, som sikrede en sejr på 2-0 ude over Cercle Brügge i sidste rundes sæsonpremiere. Anderledes negativ var udfaldet for Zulte-Waregem, som ikke formåede at omsætte en stor spillemæssig dominans til scoringer hjemme imod Mechelen, der vandt med 2-0.

Netop Regenboogstadion er ellers stedet, hvor Zulte-Waregem primært henter sine point. Holdet vandt bare tre af 15 udekampe i grundspillet sidste sæson, mens statistikken efter de 10 UEFA Europa League play-off-kampe på udebane var 1-2-2. Omvendt med Standard Liege, som stod med 10-4-1 efter gruppespillet på hjemmebane, mens man vandt tre af fem kampe på Stade Maurice Dufrasne i mesterskabsspillet.

Standard Liege har solgt profilen Moussa Djenepo til Southampton, men med flere indkøb både lokalt samt fra Serie A, Premier League og Æresdivisionen har holdet også forstærket sig. Hverken sæsonoptakten eller -premieren giver med andre ord grunde til, at Standard ikke skulle være forholdsvis klare favoritter her, hvorfor jeg satser på 1-tallet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.