2017-04-21 13:03
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Vi runder Superligaen og finder Dagens Spilforslag i kampen mellem Silkeborg IF og Viborg FF.

Spilstop 18.00
Silkeborg IF - Viborg FF
Odds 1,74 hos Nordicbet

Der er lagt op til fest omkring aftenens kamp i Silkeborg. Hjemmeholdet skal nemlig fejre 100-året for Silkeborg IF og kan gøre dagen endnu mere festlig, hvis det ender en sejr, der vil sikre klubben endegyldigt fra at ende i nedryknings-playoff. 

Silkeborg IF er inden dagens kamp seks point foran Viborg FF og syv foran AGF, så selv en uafgjort vil være ganske tilfredsstillende for hjemmeholdet, der med to runder tilbage fortsat vil have Viborg FF på sikker afstand og kun en sejr til AGF mandag aften over AaB vil kunne forny spændingen inden de sidste to runder.
Derfor kan man sagtens forestille sig et Silkeborg-hold, der som i det omvendte møde for en uge siden gå på banen for at forsvare det ene point mere end at blæse til angreb.

Viborg FF er til gengæld pisket til at gå efter de tre point, og skulle holdet komme foran, vil der uden tvivl blive reageret med at forsvare de mulige tre point bravt i forhold til at gå efter flere scoringer og dermed åbne mere op i defensiven.

Den samlede tilgang til denne kamp, kan derfor meget vel ende i en målfattig kamp, som det også blev resultatet for en uge siden, hvor kampen sluttede 0-0.